Annons
Annons


RECEPT PÅ ROTFRUKTS POMMES


rotfrukter-recept-ugnrotfrukter-ugn-recept

Hej mina finisar! Här kommer min nya favoriträtt som jag är helt galen i för tillfället, rotfruktspommes med hemmagjord ketchup och sallad. MUMS! Jag kan inte få nog ni måste testa. Så enkelt och gott!

Annons

INGREDIENSER:
1 sötpotatis
3 potatisar
1 palsternacka
olivolja
havssalt

krossade tomater
vitvins vinäger
örtsalt

romansallad
gurka
avokado

GÖR SÅ HÄR: Sätt ugnen på 200 grader. Skala och skär rotfrukterna i långa bitar som pommes och lägg på en plåt och strö över önskad mängd olivolja och havssalt. In i ugnen i ca 30 min. Rör/vänd på dem efter halva tiden.

Blanda ihop önskad mängd krossade tomater, lite vinäger och örtsalt som en liten sås/ketchup. Skär upp salladen och krydda med lite örtsalt och vinäger.

6 kommentarer till “RECEPT PÅ ROTFRUKTS POMMES”

  1. Hej Ida!

    kommer du ta in omnivegan kosttillskott inom kort? Mina är snart slut och vill köpa nya. I samband med detta tänkte jag köpa lite andra produkter men tjänar mer på att beställa från ett och samma ställe. Vill dock gärna stödja din hemsida genom att lägga beställningen hos dig då jag älskar din hemsida och vad den ”står för” (att du har mycket vegansk och bara bra hälsosamma produkter)

    Älskar din blogg, ha det bäst 🙂

    1. Åh tack snälla du vad kul att höra! Kollade in produkten och vi ska försöka ta in den så snart det går. Tar du även omega 3 dä från? <3

      1. Nej jag köper inte omega3 därifrån 🙂 Säg gärna till när du fått in produkten. Som jag förstått det är det många som använder sig av den.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar