Annons
Annons


RECEPT PÅ NYTTIGARE NUTELLA


Foto av @lulusdreamtown på instagram.

God morgon mina älsklingar! Vet att många älskar Nutella. Eftersom jag är allergisk mot hasselnötter och har varit det hela livet så har jag ALDRIG smakat. Så tråkigt då det verkar supergott! Dock har jag satt ihop ett lite nyttigare recept som har blivit väldigt poppis som ni kan se nedan.

Annons

(Alla länkar nedan är reklamlänkar till min webshop Welloteket)

INGREDIENSER:
175g hasselnötter
2 msk agave
några droppar Stevia Vanilj
2 msk kokosolja
2 msk raw kakao
2 krm vaniljpulver

GÖR SÅ HÄR: Mixa nötterna i en matberedare tills önskad konsistens. Tillsätt sedan resten och mixa tills allt är blandat.

8 kommentarer till “RECEPT PÅ NYTTIGARE NUTELLA”

 1. Men så gott!
  Hade jag har en tillräckligt kraftfull maskin, så hade jag gjort sådan Nutella varje månad… minst! haha

  Men tråkigt för dig som är allergisk, och inte kan njuta av detta underbara 🙁

 2. Hej

  Tack för en inspirerande blogg! Jag har en fråga eller snarare två. Jag har fått för mig att holistic har laktosfritt proteinpulver. Om inte, ka du rekommendera något annat som är utan laktos och utan en massa socker och sötningsmedel. Det ska helst smaka bra också.

  Jag har börjat styrketräna mer ordentligt nu under våren. Dock märker jag att jag blir svullen direkt efter jag har tränat magen. Min mage har alltid varit en stort problem och varit putig men efter just träningen så ser jag gravid ut och håller i sig i minst 24 h.
  Kan man göra något åt det? Eller går det över med tiden?

  Mvh Linnéa

 3. Hej Ida. Har du ätit på the plant (the plant.se)? Jag såg på en annan blogg att den är vegansk och ekologisk och då tänkte jag på dig. 🙂

 4. Hej Ida! Har du synfel? Du nämnde att du skaffat glasögon, vilken styrka hade du? Varför använder du dem inte?

 5. Jag har smakat Nutella EN gång och jag säger aldrig mera. Äckligt sött, men så har jag aldrig varit svag för sötsaker. Bra att du kommer med ett nyttigare alternativ för de som älskar Nutella. Stevia gör jag tummen upp för!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar