Annons

RECEPT PÅ MIN GODA NYTTIGA BANANGLASS!


bananglass recept glass vegan banan ida warg

God morgon älsklingar! Ni som följer mig på Instagram har säkert sett mitt bananglassberoende. Sedan det blivit så varmt ute så har jag stoooora cravings på just bananglass och äter det varje kväll efter middagen. Vet inte HUR MÅNGA dm:s jag har fått angående receptet? Så tänkte nu dela med mig av det här en gång för alla. Riktigt avancerat är detta recept! Haha.

Annons

RECEPT BANANGLASS
Förberedelse: Skiva mogna bananer några timmar, eller helst kvällen innan så de är riktigt frysta. Perfekt att använda övermogna bananer till detta, det kommer bli godast. 

INGREDIENSER:
Minst 2 mogna skivade och frysta bananer
En väldigt liten skvätt kokosdryck (ca 1-2 msk) eller annan växtbaserad dryck

Smaksättning: Jag brukar köra kardemumma och kanel men även ibland kakao och/eller vaniljpulver. Så gott. Vill man ha någon fruktigare smak så går det även bra att lägga ner frysta bär.

GÖR SÅ HÄR: Mixa allt i en matberedare eller med en stavmixer. Eftersom det inte är så mycket vätska så kan det vara lite knivigt men ge inte upp. Stanna mixer några gånger och blanda runt innehållet. Jag toppade min bananglass med pumpafrön men även gott med granola, torkade bär, kakaons eller andra frön.

LÄS OCKSÅ:
Supergoda veganska våfflor
Min supersmoothie!



6 kommentarer till “RECEPT PÅ MIN GODA NYTTIGA BANANGLASS!”

 1. Mums, det ser så gott ut :).

  Förra helgen blev jag sjuk och bö v sängliggande och då tittade jag igenom din och pärlans husbilsturné,( jag såg det i somras också) alltså det är så mysigt. Jag blev så glad av att titta på det, ni är så himla härliga ☀.

  Vilken av spa hotellen ni var på skulle du rekommendera mest? Ystad, Tylösand och Falkenberg :).

  Jag tycker det är. Intressant att följa din resa som gravid, jag fick barn i juni förra året och känner verkligen igen mycket i det du berättar.
  Lycka till med allt ❤.

  1. Haha åh husbilsturnen var verkligen underbar och ett minne för livet. Sååå svårt att välja mellan de olika spahotellet då alla var toppklass.
   Ytsad och Falkenberg var ganska lika. Fina, vackra rum och ett mer lugnt och ljust spa medan Tylösand är ett lite mörkare modernare spa där man även kan gå på värsta festen på after beachen mm. Jag själv funderar på att åka till någon av dem över midsommar men kan inte bestämma mig 😀 haha. Men jag skulle nog välja Ystad eller Tylösand om jag var du. Kramis <3

   1. Det förstår jag så himla mysigt.

    Nu kom det inte med att jag har varit i Ystad och även gjort The Creek Experience som ni gjorde och blev så avundsjuk i somras när jag såg att ni var där. Ystad är himla mysigt :).
    Vill ändå prova på Tylösand eller Falkenberg och ville se vilket du gillade bäst. Men det får nog bli Ystad igen, kanske eller Tylösand, ja svårt haha :).
    Ett tips är att ta Ystad och ta The Creek Experience paketet, när jag var gravid så var det så himla skönt ( visst bastun var lite jobbig, men då gick jag bara ut och tog is från den byttan).
    Kram ❤

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons




Laddar