Annons
Annons


RECEPT PÅ KVARGTÅRTA


Många har frågat mig om receptet på min fina proteinbomb till kvargtårta jag bakade imorse.

Här kommer mitt eget fina recept:

Tårtan bestod av 3 proteinpannkakor som bestod av…

50g proteinpulver
100g fibergryn
6 hela ägg
en skvätt vatten och lite funlight
kanel

Annons


Gjorde några extra pannkakor och tog med mig till skolan och bjöd mina klasskompisar på! De var mycket populära kan jag lova 😀 haha!

I alla fall tillbaka till tårtan… Mosade ihop en lättkvarg med massa 300g bär och lade 1 pannkaka i botten, tog sedan på massa kvargbärklet, sedan 1 pannkaka till uppe på det med massa kvargbärklet på och seedan sista pannkakan med ännu mer kvargbärklet på! Sedan tog jag ännu en kvargburk och smetade ut över och runt tårtan och toppade det hela med färska bär!


Kan någon komma på ett recept på en nyttigare och godare tårta så säg till! I sådana fall vill jag veta! 😀

5 kommentarer | Translate


Annons
Laddar