Annons
Annons


RECEPT PÅ EN DUNDERFRUKOST


♥ Inlägg i samarbete med Finn Crisp ♥

475a7456475a7731475a7489475a7458475a7520

God morgon älsklingar! Jag har blivit helt beroende av Finn Crisp nya ekologiska surdegsknäcke som är både eko och kravmärkt! Så himla gott är det och jag äter det till mellis med hummus och/eller avokado och använder det som topping på mina smoothies och veganska yoghurt. Kan även tipsa om att byta ut taco chipsen mot knäckebröd istället. Så gott och ett nyttigare alternativ. Här kommer recept på min dunderfrulle jag åt igår. 

Annons

RECEPT GRÖN DUNDERSMOOTHIE
1 banan
1 äpple
250 g fryst mango
25 blad färsk mynta
1/2 pressad citron
1 stor näve spenat

Toppade med Finn Crisp ekologiska surdegsknäcke och gojibär.

RECEPT HUMMUSKNÄCKE
Finn Crisp Ekologiska surrdegsknäcke
Hummus (jag köpte färdig)
Röd paprika
Färsk basilika

Toppade surdegsknäcket med massa hummus, paprika och basilika då jag tycker kombinationen av det krispiga rågsurdegsknäcket och fluffig hummus är så galet gott! Kan inte få nog. Ett superenkelt tips på snabb och god frukost eller mellis.

Har ni inte testat Finn Crisp nya olika knäckebröd så måste ni göra det! Kolla in dem HÄR (Klick)!

9 kommentarer till “RECEPT PÅ EN DUNDERFRUKOST”

 1. Hej Ida! Vilken god smoothie!

  Jag gjorde 3 dagar banana island förra våren och vet att du gjorde det också och funderar nu på att göra det igen då min IBS mage mådde bra av det! Men undrar om du tycker jag ska avstå de vitaminer osv jag brukar ta på morgonen (tar Dvitamin och Omega3 och ibland järntabletter) under de 3 dagarna eller ta de ändå?

  Skulle vara toppen om du kan svara mig på min mejl 🙂
  Kram Sofia (sofiahager på instagram)

  1. Hej Sofia! Ja Banana Island var så skönt för magen 🙂 Jag tror absolut du kan ta tillskotten. De stör inte matsmältningen. Jag gjorde det förra året i alla fall 🙂 Kramis

 2. Hej!
  Vet att du inte är någon doktor eller så. Men har fått Naproxen utskrivet av doktorn pga smärta i ena axeln som ska ätas 2ggr/dag i två veckor. Men min mage pallar inte tabletterna, den sväller upp och mår sjukt illa. Tror du jag kan ta cellenzym innan tabletterna för att minska magsmärtorna? Menar så jag inte förstör effekten av medicinen från doktorn

 3. Älskar när du lägger ut recept, så kul att se och inspireras av din kost! Tack för en fin blogg.
  Ha en härlig fredag! Kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar