Annons
Annons


RECEPT NYTTIG & ENKEL LAXSALLAD


Igår efter träningen så var jag inte jätte hungrig men behövde ändå få i mig något innan läggdags. Jag fixade snabbt ihop en supergod liten laxsallad som mättade perfekt under natten!

RECEPT – WARGENS LILLA LAXSALLAD

Annons

Du behöver: 100gram kallrökt lax, 1/2 avokado, 1 morot, babyspenat, röd paprika, gurka, 1/2 citron, örtsalt.

Gör så här: Skär alla grönsaker och strimla laxen i önskad storlek. Pressa en halv citron över hela härligheten och peppra med lite örtsalt.

Jag käkade 2 ekologiska riskakor med ekologiskt jordnötssmör till. YUMMIE!

6 kommentarer till “RECEPT NYTTIG & ENKEL LAXSALLAD”

 1. Hej Ida! Hur viktigt är det egentligen att äta efter träning? Jag tränar väldigt sent och är ofta inte hemma ifrån passen förrän lite innan 23. Måste man äta då? Vad händer annars?

  1. För bäst återhämtning och uppbyggnad av muskler skulle jag absolut rekommendera att äta. Se i alla fall till att få i dig någon form av protein så din kropp har byggstenar under natten. Kram Ida

 2. Hej Ida. Tack för en bra blogg! Jag undrar om du har tips på var jag kan börja yoga (nybörjare) och också var jag kan få bra massage. Jag bor på Östermalm.
  Hälsn Kerstin

  1. Hej Kerstin och tack för din kommentar 🙂 Du hittar YogaYama på Jungfrugatan och vill du komma igång innan så rekommenderar jag att testa Yogobe.com där du har yoga pass online som du kan följa hemma. jag använder själv det då jag har svårt att passa tider 🙂
   Jag brukar aldrig gå på spamassage så det vet jag inte men jag får idrottsmassage + triggerpunkts behandling av min kiropraktor på sls.nu som ligger på Styrmansgatan. Min kiropraktor heter Tim och är GRYM och kan verkligen rekommendera honom. Inte så skön massage undertiden men galet skönt efter 🙂 Kram Ida

 3. Hejsan, jag har börjat tränat nu typ 3 dagar i veckan och ätit nyttigare. Brukar träna runt 6-7 tiden. Så ibland äter jag mat innan och ibland efter. Äter ju självklart något innan om jag äter mat efteråt. Men sen efter träningen på kvällen runt nio blir jag alltid hungrig, men vad kan man äta då och hur mycket? Tack för bäst blogg!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar