Annons
Annons


RECEPT: EN PERFEKT JULSMOOTHIE!


Godmorgon älsklingar! Här är ett smoothierecept som ni antagligen inte provat förr – julig smak med jättegod topping! Perfekt till frulle eller mellanmål.

(innehåller reklamlänkar till Welloteket)

DU BEHÖVER:
2 frysta bananer
1,5 dl kokosmjölk
1/2 tsk kanel
½ tsk kardemumma
1/2 tsk raw kakao
1 skopa havreprotein
1/2 tsk maca
Havremjölk

Annons

Topping:kakaonibs, kokosflingor, hampafrö, pumpafrön, mullbär

Jag hoppas ni provar den, supergott!

Fler recept:
Overnight oats med gurkmeja
Golden milk

5 kommentarer till “RECEPT: EN PERFEKT JULSMOOTHIE!”

  1. Hej ida! Tack för en jättefin blogg, podd och youtubekanal. Du är otroligt inspirerande och verkar vara en jättebra person. All cred till dig.

    Jag har en fråga som du kanske skulle kunna ta upp i podden då jag vill ha ett litet utförligare svar. Jag har haft bulemi varvat med andra ätstörningar i flera år. Jag har nu börjat ”friskna till” och försöker äta mer normalt. MEN min mage ballar ur totalt. Jag äter veganskt, inte gluten eller socker. Jag blir omotiverad när magen inte samarbetar. Varför blir det så här? Och vad kan jag äta för att slippa det här?

  2. Hej Ida.

    Är det kokosmjölk (sån tjock som finns i konserv) eller kokosmjölkdryck (typ som mandelmjölk fast kokosmjölk)?

    Gillar dina recept!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar