Annons
Annons


RECEPT BILLIG NYTTIG LUNCH / MIDDAG


Jag har alltid haft lite svårt för tonfisk men jag gjorde en gryta/sås igår som var helt underbart god. Det bästa är också att den är både nyttig och billig.

Annons

IDAS TONFISKGRYTA/SÅS

Ingredienser: 1 burk tonfisk i vatten, 500g krossade tomater, skivad purjolök, 1 riven morot, 1 pressad vitlöksklyfta, salt, citronpeppar, vitpeppar.

Gör så här: Bryn purjolök och morötter någon minut i smör i en kastrull. Häll i krossade tomater, tonfisk och pressa i en vitlöksklyfta. Krydda sedan med salt, citronpeppar och vitpeppar efter smak.

Jag serverade min till en getostsallad med Avokado, babyspenat, körsbärstomater, gurka, men passar också utmärkt att servera till pasta eller zucchinipasta. Smaklig Måltid!

4 kommentarer till “RECEPT BILLIG NYTTIG LUNCH / MIDDAG”

  1. Hej ida! Det är mycket snack hit och dit om vad man ska och inte ska äta till mellis innan träning. T.ex inga kolhydrater vid konditionsträning osv.. Du verkar ha koll på det mesta angående ämnet, hade du inte kunnat lägga upp lite förslag på bra mellisar innan träning? Hade vart kanon 🙂

  2. Skulle vara väldigt kul om just du ville testa mitt träningspass jag lade upp på bloggen. Skulle vara kul att se om du tyckte det var bra eller om jag gör helt fel. Inte så kul om jag kör det och det är alldeles fel och tokigt! 
    Konstig kommentar kanske men anyway. 😉 Kram

  3. Testade detta idag men tog bort 100g krossade tomater, lade till lite gul lök och tog lite pressad citron och svartpeppar istället för citronpeppar. Riktigt gott, tack för en bra blogg! Stort + för recepten som kommer upp här! 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar