Annons
Annons


RAW TILL 4


forsta-doppet-2forsta-doppet-3forsta-doppetforsta-doppet-5

God morgon mina fina hjärtan! Här kommer lite bilder från årets första dopp (i Sverige). Alltså jag är jordens badkruka men igår blev det så sjukt varmt att jag bara var tvungen att doppa mig. Brukar bada ca 1 gång om året i Sverige bara för att så nu är det gjort 😀 Haha. Jag fattar inte vad som hänt för när jag var liten var jag mer i vattnet än på land men nu tycker jag typ att det är smärtsamt att bada, om det inte är 25+ i vattnet då vill säga. Igår var det 17-18 grader så kanske inte så konstigt ändå.

Annons

I alla fall så är jag i Åmål hos mor och far och njuter av naturen och den svenska sommaren. Så härligt! Träningen består endast av yoga och löpning vilket jag faktiskt trivs så bra med just nu. Så skönt att slippa oro sig över öppetider eller passa tider till ett pass. Sedan testar jag också denna vacklan att äta Raw till 4, vilket innebär att man enbart äter raw food till kl 16.00. Nu när det är så varmt passar det mig perfekt och jag lever i stort sett på frukt och bär fram till 16 och mår toppen av det här. För er som följer mig på snapchat (idawarg) har säkert redan sett då jag laddar upp mina måltider där som en matdagbok. Sedan kommer snart en Matdagbok på –> youtube upp så glöm inte följa mig där.

Gud vad jag babblar på här känner jag. Nepp nu ska jag ut och springa dagens runda. Ha en fin sommardag! Puss, I

14 kommentarer till “RAW TILL 4”

 1. Något som jag tror skulle vara mycket uppskattat att ni gjorde på welloteket är en underrubrik med med veganska produkter eller att ni verkligen märker ut vilka produkter som är helt veganska. Själv vet jag att jag lägger ner mycket tid på att ta reda på om de kosttillskott jag använder är veganska och det skulle vara så skönt att slippa göra detta.
  Det kan vara svårt att veta om man kanske inte har varit vegan så länge eller om man inte är så insatt i näringslära. Som ett exempel såg jag på en av Therese Lindgrens senaste vloggar att hon tog D3-vitamin från holistic (Nu menar jag inte att Therese inte är påläst på något sätt, hon är en mycket intelligent person 🙂 ). Det finns visserligen veganskt D3 att få tag på, men de flesta D3-vitaminer ute på marknaden är inte veganska (t.ex Holistic D3) utan utvunnet från ullfett. Ett annat exempel är Holistic BCAA. Det står ingenstans vart detta är utvunnet från. Är det veganskt? I stället för att era kunder ska lägga ner tid på att kontakta Holistic själva och fråga, vore det en underbar service om ni skrev ut sådant på hemsidan. Vissa produkter kan man läsa på förpackningen vad det är (t.ex deras L-glutamin som kommer från majs), men det är långt ifrån alla produkter som uppfyller detta. Tackar 🙂

  1. Hej H! Det är en bra ide som vi ska försöka ta tag i. Vi har sedan vi öppnat haft fullt ös med att ta in nya varor, packa och sköta kundservice så har ej funnits tid över men nästa vecka skolar vi in en ny tjej och efter sommaren så kommer vi utveckla sajten och företaget mer och en vegansk flik kommer absolut stå på listan. Tack för tipset 🙂 Kram Ida

 2. Hej Ida!
  Jag har en väldigt konstig fråga tror jag haha. Jag är 22 år gammal och har sedan 11 års ålder haft problem med magen. Nu på senare år har jag fått diagnosen IBS. När jag tränar hårt, kör på gym eller är ute och springer så kan jag bli akut kissnödig. Vet inte om detta har någon koppling. Men det här gör det mycket svårt för mig att köra längre pass ute, vilket jag skulle vilja göra nu när det är så fint väder ute, eftersom jag jämt måste hålla koll på vart det finns en toa. Träningen blir lidande då jag ofta tycker det blir för jobbigt undviker träningen istället. Min fråga är alltså: Vad är det för fel på mig haha? Finns det något i kost, kosttillskotts eller i träningsväg som jag kan göra för att bli av med problemen?

  Tack för en mycket inspirerande blogg och youtube-kanal! Önskar dig mycket lycka och framgång i framtiden! 😀

  Hälsningar B

  1. hej B och tack för din kommentar! Jag vet tyvärr inte och blir själv alltid kissnödig men det är mitt eget fel. Jag går och ”Ifallkissar” hela tiden fast jag kanske inte behöver vilket leder till att jag blor kissnödig hela tiden. Haha. Så just nu hållar ag på att sluta med detta beteende. Kanske du också har gjort lika dant? Annars vet jag inte. Har du kollat med din läkare? Du har inte urinvägsinfektion? Kram

 3. hej Ida.
  för ett år sedan bröt jag min arm. Det slutade med en operation och sjukgymnast. jag slutade gå på sjukgymnasten för cirka en månad sedan. min sjukgymnast sa att min arm inte kunde bli mer rak men jag tror att den kan bli lite rakare, om man kan säga så. jag gillar att träna men har lite svårt för exempel sidoplankan m.m. har du något tips på hur man kanske kan stretcha musklerna runt armbågen?
  hoppas du kan hjälpa mig
  du är bäst <3

  1. Hej Natalie! Jag vågar inte råda dig utan att ha kollat på armen. Ett tips är att besöka en annan sjukgymnast eller naprapat som kanske kan kolla på din arm och hjälpa dig med stretchövningar. Lycka till! Kram Ida

 4. aah modiga du! jag MÅSTE verkligen doppa mig snart, haha. Blir stressad 😉 Mysigt med Åmål, hört att det är en himla mysig sommarstad (ort hehe)

 5. Raw till 4 är grymt bra! Perfekt att testa nu när det är sommar. Äter själv ca 90 % raw å har gjort det i några år, mår verkligen superbra av det 🙂 sen är det vissa grejer som är bättre att äta tillagat än rått, har skrivit ett inlägg här om det om någon är intresserad 🙂 kram, Victoria

 6. Kika gärna på ”unnatrual vegan” och Raw til 4 – hon utgår från vetenskapliga studier i hennes kanal och inte påhitt från nån som vill marknadsföra 😉

  1. Jag har kollat mycket även på Unnatural Vegan och hon har säkert rätt i mycket men inte allt 🙂 Bäst är att testa själv och se vad som funkar på just sin kropp. 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar