Annons
Annons


RAW TILL 4


forsta-doppet-2forsta-doppet-3forsta-doppetforsta-doppet-5

God morgon mina fina hjärtan! Här kommer lite bilder från årets första dopp (i Sverige). Alltså jag är jordens badkruka men igår blev det så sjukt varmt att jag bara var tvungen att doppa mig. Brukar bada ca 1 gång om året i Sverige bara för att så nu är det gjort 😀 Haha. Jag fattar inte vad som hänt för när jag var liten var jag mer i vattnet än på land men nu tycker jag typ att det är smärtsamt att bada, om det inte är 25+ i vattnet då vill säga. Igår var det 17-18 grader så kanske inte så konstigt ändå.

Annons

I alla fall så är jag i Åmål hos mor och far och njuter av naturen och den svenska sommaren. Så härligt! Träningen består endast av yoga och löpning vilket jag faktiskt trivs så bra med just nu. Så skönt att slippa oro sig över öppetider eller passa tider till ett pass. Sedan testar jag också denna vacklan att äta Raw till 4, vilket innebär att man enbart äter raw food till kl 16.00. Nu när det är så varmt passar det mig perfekt och jag lever i stort sett på frukt och bär fram till 16 och mår toppen av det här. För er som följer mig på snapchat (idawarg) har säkert redan sett då jag laddar upp mina måltider där som en matdagbok. Sedan kommer snart en Matdagbok på –> youtube upp så glöm inte följa mig där.

Gud vad jag babblar på här känner jag. Nepp nu ska jag ut och springa dagens runda. Ha en fin sommardag! Puss, I

14 kommentarer | Translate


Annons
Laddar