Annons
Annons


RAW FRUKT/BÄRSALLAD – RECEPT


rawfood-raw-food-1raw-food

God morgon mina älsklingar! Jag är helt slut i kroppen efter 2 dagar med jobbiga löppass. Det får bli vilodag i dag alltså! Har även dragit åt min tandställning igår så mina tänder är helt ömma + huvudvärk. Då passar det så bra att äta smoothies och fruktsallader som inte är så jobbiga att tugga. Igår var jag på hötorget och köpte på mig mango, eko bananer och svenska blåbär. MUMS säger jag bara!

Annons

2 mango och en halvliter svenska blåbär gick på 75kr, efter massa prutning. Haha. Jag älskar att pruta! Det roliga är att jag prutar ner till det jag vill och sedan betalar jag ändå det som försäljaren ville ha i och med att jag tycker synd om honom. Jag vill liksom bara vinna. #jobbigtjej

RAW FRUKT/BÄRSALLAD:
2 stora mango
500g färska svenska blåbär
en näve ekologiska gojibär
2 msk ekologiska pumpafrön

Det här kallar jag nyttig snabbmat ♥

Läs också:
Raw jordgubbsglass
Vegansk pasta
Raw pad thai

8 kommentarer till “RAW FRUKT/BÄRSALLAD – RECEPT”

 1. Hej Ida! Jag har ett problem som stör mig både psykiskt och fysiskt. För cirka en månad sen slog jag i senan under båda knäskålarna när jag hoppade ner i ett boxjump. Kanten på lådan slog alltså i rakt under knäskålen. Jag har röntgat knät och det är ingen skelettskada, men det är fortfarande tjockt och svullet under speciellt höger knä och förmodligen lite inflammerat. Har du några tips på hur man blir av med inflammationer i knän och svullnad? Skulle vara så oerhört tacksam om du hade möjlighet och svara, för denna skadan tär på mig. Tack på förhand. Kram:)

 2. Hej
  Jag undrar om.du kan något om mamma träning? Hur ska man starta träningen och hur lång tid efter förlossningen?

  1. Jag började efter kanske 4 månader när ja kände att kroppen läkt bra. Egentligen ska man börja lugnt, fokusera på stabilitet, core övningar. Ta i lugn takt och öka som känns bra med kondition och styrka. Man ska helst undvika att köra hårt direkt. Kroppen har gjort plats för bebis och behöver egentligen ett år att läka helt. Jag känner såhär ett år senare som mig själv igen efter graviditet och amning. Och att träna är superskönt för kroppen! 😀 lite egentid också… Hihi

 3. Hej ida! Är en tjej på 20 år som är laktosintolerant och har en väldigt känslig mage. Har starka menssmärter under varje månad vilket gör att jag måste äta smärtstillande en gång i månaden. Har dessutom varit sjuk mycket på senaste vilket gör att jag inte kan träna som jag vill.
  Men min fråga är vad kan jag köpa för kosttillskott hos dig på welloteket? Jag äter just nu spirulina vilket jag är jätte nöjd med! Men hur många tabletter ska man ta? Äter just nu 2 st varje dag? Ska jag öka till 3 st per dag istället?
  Ska jag pröva några kosttillskott mot min laktosmage? Och finns det något som ska funka bra mot mensvärk?
  Älskar din blogg och yt kanal! Kram på dig Ida!

 4. Hej Ida!
  Jag undrar lite vilken ”mjölk” man ska välja om man är vegan. Just nu kör jag på alpro soya lätt men det känns inte som att det är det bästa alternativet? Använder det i kaffe och smoothies. Har provat kokosmjölk från alpro men den gillade jag verkligen inte… Har du några bra tips och vad använder du själv? =)

 5. Hej Ida! Jag har noterat att du inte lagar lika mycket gröt/havregrynsgröt längre som tidigare – stämmer det? 🙂 i så fall undrar jag vad det beror på? Har det med att äta ”raw vegan” på morgonen och tidigt under dagen att göra eller något annat? Eller att havregryn är delvis ”prosessat” (ej hela gryn)? Kollar man Youtube är det väldigt delat om man som vegan lagar (havregryns)gröt eller ej. Äter själv mestadels veganskt så därför vill jag jättegärna höra din åsikt ang vad du idag tycker om just gröt! 🙂
  Tack för en superinspirerande och bra blogg! Kram

  1. Hej Julia! Det stämmer inte. Jag äter gröt av något slag varje kväll. Nu unders sommaren är jag bara mer sugen på smoothie 🙂 Jag tycker att gröt är väldigt bra och växlar mellan amaranth, havre, ris, bovete och quinoa gröt 🙂 Kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar