Annons
Annons


RAW FRUKT/BÄRSALLAD – RECEPT


rawfood-raw-food-1raw-food

God morgon mina älsklingar! Jag är helt slut i kroppen efter 2 dagar med jobbiga löppass. Det får bli vilodag i dag alltså! Har även dragit åt min tandställning igår så mina tänder är helt ömma + huvudvärk. Då passar det så bra att äta smoothies och fruktsallader som inte är så jobbiga att tugga. Igår var jag på hötorget och köpte på mig mango, eko bananer och svenska blåbär. MUMS säger jag bara!

Annons

2 mango och en halvliter svenska blåbär gick på 75kr, efter massa prutning. Haha. Jag älskar att pruta! Det roliga är att jag prutar ner till det jag vill och sedan betalar jag ändå det som försäljaren ville ha i och med att jag tycker synd om honom. Jag vill liksom bara vinna. #jobbigtjej

RAW FRUKT/BÄRSALLAD:
2 stora mango
500g färska svenska blåbär
en näve ekologiska gojibär
2 msk ekologiska pumpafrön

Det här kallar jag nyttig snabbmat ♥

Läs också:
Raw jordgubbsglass
Vegansk pasta
Raw pad thai

8 kommentarer | Translate


Annons
Laddar