Annons
Annons


RAW FOOD GLASS I SOLEN


rawicecreamrawicecream1

Jag har verkligen haft en helt fantastisk dag! Slutade jobbet vid 12 och mötte upp killarna från Vici Athletics för en ekologisk buffé. SÅ jäkla gott var det och så trevligt att hänga med människor med samma intresse för träning och mat och dessutom så kunniga.

Annons

Efter lunchen köpte vi med varsin raw ice cream och satte oss i en park och NJÖT! Åh herregud vad vi njöt! Hur gott kan något bli?! Denna glassen var ju helt magisk!!!

Efter lunchen gick jag raka vägen till gymmet och körde ett riktigt svettigt cardio, axel och magpass. Vet inte om det var glassen som gjorde det men kändes som om jag skulle kunnat hålla på i flera timmar. Sådan underbar känsla! 

Nu ska  jag snöra på mig skorna igen för att ta en solig promenad bort till min akupunktör för behandling. Bästa sättet att avsluta en fantastisk dag på 🙂

11 kommentarer | Translate


Annons
Laddar