Annons
Annons


RAW CLARITY CLEANSE


Igår lunchade jag med fina Filippa. Jag vet inte hur, var eller när jag träffade henne för första gången utan jag vet bara att det sa klick. Så kul när man träffar sådana människor som man bara inte kan sluta prata med.

Filippa är en superduktig tjej som jobbar med kostrådgivning och hälsocoachning och nu har hon även släppt en juiceprogram som heter Raw Clarity Cleanse. Så snyggt och så välgenomtänkt, man känner att allt är gjort från hjärtat och med kärlek. Juicerna är väl ihopsatta och alla varor är ekologiska. Jag själv ska testa cleansen i början av maj och kommer skriva om det då.

Är ni intresserade och vill veta mer om varför man gör en detox/cleanse eller hur det går till kan ni läsa om det HÄR.

.

rawfoodrawfood1

Annons

7 kommentarer till “RAW CLARITY CLEANSE”

  1. Hej fina du! Du inspirerar så. Jag behöver verkligen hjälp. Har gett mig f*n på att bli hälsosam och stark. Men är rena djungeln. Behöver stärka min rygg, bål o ärmar. Snälla vilka övningar ska jag använda mig av??(har ont i ryggen så kan inte lyfta för tungt) sen hjälp mig hur man äter mejerifritt. Vad kan jag äta istället? Kram på dig!

    1. Hej fantastiska du och tack för kommentaren 🙂 recept under headern. Fler recept kommer definitivt. Kramis

  2. Hej Ida, tack för en superblogg! vad tycker du om onani? Jag har hört väldigt mycket negativt om det, och speciellt att man får sämre självförtroende, att man blir mindre social, och att träningen inte tar lika bra. Stämmer det?

    1. Hej Anna! Det har jag aldrig hört och det tror jag absolut inte stämmer. Självförtoende och träningsresultat tror jag beror på helt andra saker.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar