Annons
Annons


RÅRIS MED LINSRÖRA OCH MANGOSALLAD (VEGAN) – RECEPT


IMG_2641.JPGIMG_2638.JPGIMG_2637.JPGIMG_2641.JPG

Äter nästan helt veganskt nu och I love it. Kavade den här fantastiska middagen till mig och min pojkvän här om dagen och den var så god!

Ingredienser:
2 portioner råris
1 paket förkokta linser
1 paket krossade tomater
1 liten burk majs
1 mango
körsbärstomater
ruccola

Annons

curry, havssalt, peppar, basilika

Görs så här: Koka riset enligt anvisningar. Gör en mangosallad på mango, tomat och majs. Koka sedan upp krossade tomater och linser och krydda med curry, salt, peppar och basilika. Toppa med ruccola. MUMS!

Kolla även:
Glutenfri wrap med linsröra
Vegansk pizza
• Glutenfria semlor

(0)

7 kommentarer till “RÅRIS MED LINSRÖRA OCH MANGOSALLAD (VEGAN) – RECEPT”

  1. Åh vad gott det ser ut! Måste tips om något jag testade i helgen: Kanelrostad sötpotatis! Skär upp sötpotatis, lägg på en plåt, blanda med salt, olivolja och kanel och sen in i ugnen. Ljuvligt gott 🙂

  2. Hej Ida!
    Har inget med inlägget att göra men det är en sak jag funderar på: vad är skillnaden mellan glutamin och BCAA? Har just nu holistics glutamin som jag även tar när jag inte tränar för att boosta immunförsvaret. Är det värt och köpa BCAA också?
    Kram Olivia

Visa alla kommentarer

Klicka här för att avbryta svar.

(Obligatorisk)



Annons



Laddar