Annons
Annons


RÄDD ATT BLI FÖR STOR AV STYRKETRÄNING?


Tjejer är ofta oroliga att bli för stora och muskliga när de tränar och är därför lite rädda för styrketräning. Men de vill heller inte vara ”smalslappa” och önskar nästan alltid att bli lite mer tighta och lite mindre lösa. Detta är ett mål som nästan alla mina klienter har. För att bli en muskelberg/gladiator krävs många års styrketräning och full kontroll på träningsupplägg och kost så det där med att vara rädd för styrketräning som tjej tycker jag vi lägger ner nu.

Annons

Där emot att bli Fastare så krävs styrketräning. Så mitt träningstips idag blir att våga styrketräna! Ju mer muskler desto mer energi förbränner du även i vila.

Sedan kan man se mer musklig utefter träning eller när man spänner sig… Jag har aldrig haft direkt muskliga armar men efter att ha tränat armarna eller i spänt läge ser det ut så här…

I mångas ögon kanske detta ser groteskt och för mycket ut men i avslappnat/normalt läge set jag ut så här…

Inte så mycket muskler som syns där va? Sedan jag började med styrketräna och träna pole dance så har jag fått mer muskler på armarna och när jag spänner syns musklerna men i avslappnat läge ser de lika ut som innan fast mer fasta.

Så vart jag vill komma igen, tjejer var inte rädda för styrketräning!

4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar