Annons
Annons


PUMPASOPPA – RECEPT


pumpasoppapumpasoppa3pumpasoppa-1

Hej mina finisar! Jag gjorde en pumpasoppa som jag bara måste dela med mig av. Helt seriöst var det den godaste soppan jag smakat! Så himla fräsch och nyttig och så lätt att göra. Det här med soppa har jag underskattat så mycket och denna soppa kommer lagas många gånger i höst har jag en känsla av!

Annons

1-2 portioner pumpasoppa

4 dl ekologisk hönsbuljong

1 dl kokosgrädde

4-5dl pumpa (tärningar)

1 äpple

1/2 lime

1 msk smör

1/3 gul lök

salt, peppar, gurkmeja, basilika, timjan, vitpeppar, ingefära

Gör så här: Hacka allt i små bitar. Ner i en kastrull och koka tills allt är mjukt (ca. 20 min) . Mixa med en stavmixer och toppa med getost och pumpafrön. Jag käkade bovetekex med smör och ost till.


Hi sweeties! Here is a really good recipe on a pumpkin soup you just have to try!

1-2 servings pumpkin soup

4 cups organic chicken broth

1 dl coconut cream

4-5dl pump (dice)

1 apple

1/2 lime

1 tablespoon butter

1/3 yellow onion

salt, pepper, turmeric, basil, thyme, white pepper, ginger

Chop everything into small pieces. Down in a saucepan and cook until everything is soft (about 20 minutes). Blend with a hand blender and top with goat cheese and pumpkin seeds. I served it with buck wheat crips with butter and cheese.

follow-mikz

4 kommentarer till “PUMPASOPPA – RECEPT”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar