Annons
Annons


PLÅGERI AV KLIENT + MIG SJÄLV :)


Puh! Har precis kommit hem från gymmet. Har både tränat själv och en klient. Dagens träning blev:

30 min löpning. – 15 min uppvärmning följt av 15 minuter stegrande intervaller. HELT DÖD efter…

Sedan körde jag 4 set med Chins. Kan fortfarande inte göra chins med brett grepp utan lite hjälp. Men körde 4-6 reps och med väldigt lite hjälp. Målet är att kunna göra minst 1 riktig chin utan hjälp innan jul och det kommer jag kunna! Så är det bara! 🙂

Annons

Efter det körde jag 38 smala armhävningar från tårna. För 6 månader sedan kunde jag inte göra en enda så framsteg. Här kommer en film på de 8 sista sega hävningarna… 😀 haha N´joy the pain!

[videofyme id=”591502″]

 

Sedan träffade jag min bror och körde ett härligt magpass. Sidocrunches 10 reps/sida + 1,5 min planka X 3 set

Avslutade sedan med 15 st peak med TRX-bandet. Det brände i magen och rutorna hittade tillbaka efter lite semester 😀 HÄRLIGT!

Bror körde även den här härliga TV-shopövningen 😀

6 kommentarer till “PLÅGERI AV KLIENT + MIG SJÄLV :)”

 1. tack för bästa träningsbloggen! Har nu röstat på dig! Vad stark du ser ut! Vill också kunna göra sådana armhävningar! Hur gick du till väga?

  1. tack så mycket 🙂 haha jag har tränat triceps och biceps för sig och sedan gjort så många armhävningar till max från tårna och sedan satt ner knäna och pumpat slut på det sista 🙂 Kör hårt!

 2. Hej Ida!
  Jag har fått som ett beroende att jag måste ha något sött på kvällen. Äter alltid tills jag blir proppmätt och mår skitdåligt efteråt. Under dagen äter jag som man ska, dvs vanliga måltider enligt tallriksmodellen. Frukost, lunch, mellis, middag. 
  Jag vet inte vad jag ska ta mig till för att komma ur denna onda cirkeln 🙁 Har du något tips på vad jag ska göra? Kan LCHF vara en lösning eller matdagbok? Krom-tabletter? Glucosanol?

  Har sådan ångest, vet verkligen inte vad jag ska göra, snälla hjälp mig… 🙁

 3. Åh grymt! Det är så kul när man går från noll och märker att man förbättrats:) jag kan nog inte göra mer än typ två smala armhävningar men nu blev jag så peppad efter att jag såg din video så nu ska jag ta tag i detta och utmana mig själv till att klara fler och fler!:)

  Pernillask.shapemeup.se

  1. Jaa man utvecklas faktiskt väldigt snabbt just i armhävningar! Bara att köra tills man stupar 😀 haha Kör hårt!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar