Annons
Annons


PROTEINTORN PÅ KÖKSBORDET


När jag kom hem igår så såg mitt köksbord ut så här…

Haha, beställningen från Fitnessguru.se hade kommit och min pojkvän hade roat sig lite och byggt ett torn 😀 Fint va?

En annan intressant sak var att jag hittade vårt köksbord och proteintorn på en viss storbloggares blogg igår. Haha det är inte första gången hon använder en bild från min pojkväns FaceBook. En liten hemlig crush på honom kanske? 😉

Annons

3 kommentarer till “PROTEINTORN PÅ KÖKSBORDET”

  1. Haha men gud det är ju Kissie som tagit bilden av din pojkvän!! Såg den igår på hennes blogg. STALKER 😀

  2. Haha, wooow vilket högt proteintorn 😀

    SV: Vad roligt att du tycker det, bästa kusin, jag får lov att hålla med 😀 And it feels good! Du är också suuupersnygg i kroppen nu, verkligen – syns att du fått lite mer muskler 🙂 Vad go du är, jag saknar dig med! <3 Men blir mer & mer inne på att plugga PT till hösten… 😉 PUSSS!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar