Annons
Annons


PROTEINTILLSKOTT


Sitter hemma hos min pojkvän framför Vakna med The Voice och dricker min morgonproteinshake! Tänkte därför svara på en kommentar om detta ämne eftersom det är många som frågat samma…

Ida!! Kan inte du tipsa om något bra proteinpulver för mig och var det går att köpa? Vet inte vad som är bra och vad som bara är en massa tillsatser. Dansar och gymmar nästan lika mycket som du, ta minus någon dansklass om dagen ungefär. Sen dansar jag ju mer än jag gymmar men det blir ändå en del gym och då alltid kanske 15/20min kondition och 1h eller 2h styrka. Har du något bra råd? :D Tack för bästa bloggen!! /Jessica

Annons

SVAR: Hej Jessica! Tack så mycket för din kommentar och roligt att höra att du dansar och tränar så mycket 🙂

Just nu använder jag mig av proteinpulvret 100% WHEY Gold Standard i smaken Cookies and Cream som är ett vassleprotein som tas upp mycket lätt av kroppen.

Brukar också använda mig av 3 Phase Protein som innehåller 3 olika proteiner, ägg, vassle och kasein. Man får en bra mättnadskänsla och ett mycket långsamt och stabilt men ändå fullständigt upptag av detta proteintillskott!

Eftersom det är smak på båda dessa två innehåller de såklart lite sötningsmedel. Vill du ha utan tillsatser tycker jag du ska gå till en butik som säljer kosttillskott och fråga efter ett protein utan smak!

Lycka till med allt tjejen!

Kram Ida

4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar