Annons
Annons


PROTEINRIK VEGANSK LUNCH MED BÖNPASTA – RECEPT


IMG_3783.JPGIMG_3782.JPG

Okej det kanske inte ser så gott ut men det var magiskt gott! Den här veganska lunchen var så lätt att göra och väldigt proteinrik.

INGREDIENSER:
• 1 portion bönpasta
• Gröna ärtor
• Kärsbärstomater
• Gurka
• Spenat
• 1-2 msk tahini
• 1/2 citron
• Örtsalt

Annons

GÖR SÅ HÄR: Koka pastan tillsammans med valfri mängd gröna ärtor. Mixa ihop tahini, citron och örtsalt. Blanda ner i pastan. Skär tomaterna i mindre bitar och wooka dem lätt. Blanda ner tomat, gurka och spenat i pastan och krydda mer om så önskas.

Läs även:
Vegansk pasta med tofuwook
Linsgryta
Vegansk pizza

11 kommentarer till “PROTEINRIK VEGANSK LUNCH MED BÖNPASTA – RECEPT”

 1. Hej Ida! Först och främst vill jag bara ännu en gång tacka för att du har en sådan grymt bra och fantastisk blogg och Youtubekanal! Älskar dina veckans utmaningar och roliga vloggar. Du är helt enkelt bäst!

  Men ett ämne/en fråga som jag har funderat väldigt mycket på och som jag hade uppskattat om du kunde ta upp i bloggen är det är med Klädstorlekar. För att jag har enda sedan jag var liten haft större strl än många andra tjejer i min ålder, och sånt är ju väldigt individuellt för såklart ser vi ju alla olika ut och klär oss olika. Men sedan jag började träna, seriöst i snart 1.5 år, har ju musklerna börjat synas och växa fram. Främst pratar jag om musklerna på överkroppen då. Detta har i sin tur lett till att jag behövt gå upp någon storlek i t.ex. blusar, klänningar etc.
  Det jag då har många funderingar och fråga kring är om jag fortsätter träna min styrketräning, kommer jag fortsätta behöva gå upp i storlekar då? Menar jag vill ju utvecklas i min träning, men känns inte alltid så kul att behöva gå upp i ännu en storlek pga musklerna.

  Kanske inte direkt fråga i detta, men förhoppningsvis förstår du mitt dilemma. Så vad tänker du kring detta Ida? Puss och kram! 🙂

 2. Hej Ida! Tack för en inspirerande och superbra blogg! Jag vet att du har hållit på mycket med dans och undrar lite om hur du ser på press, stress och tävlande kopplat till träning? Det känns som många just nu tränar bara för att de blir stressade över sin kropp annars eller för ett resultat, inte för att det är kul! Jag tycker det är synd och jag skrev idag ett inlägg på min blogg om min situation och hur jag mådde av att tävla i sporter. Skulle vara intressant att få någon annans perspektiv och att någon med en stor blogg lyfter ämnet! Kram❤️

 3. Hej Ida! Jag älskar verkligen din blogg och youtube kanal. Jag har en fråga till dig angående cardio. Nu för tiden läser jag mycket om att ”våga skippa cardion”, eftersom tjejer har en tendens att spendera flera timmar i veckan på att försöka göra sig av med kalorier. På senaste tiden har jag minskat ner på min löpning (då jag tidigare sprang 2,5h i veckan) och försökt istället satsa mer på min styrketräning. Jag oroar mig nu att jag inte kommer få lika bra resultat eftersom jag inte alls blir svettig när jag styrketränar. Men jag undrar i alla fall hur du ser på cardio och hur mycket som behövs för att ändå lyckas få resultat. (jag är smal och har egentligen inte så mycket fett att förbränna) kram!!

 4. det såg ju sjukt gott ut hörredu! har bestämt mig för att prova bönpasta nästa gång jag köper pasta 🙂

 5. Hej Ida! Vilket sätt tycker du är det bästa sättet för att övertyga folk om att en vegansk kost är den bästa och snällaste kosten? 🙂 Kram!

 6. Hej Ida!
  Kan inte du tipsa om lite nyttiga kvällssnacks/kvällsmål om man har sug efter något?
  Har lite svårt att finna ut vad som är bra eller inte 🙂

 7. Hej!

  Fin och inspirerande blogg du har! Jag läste att du har hypotyreos, och inte tar några mediciner, stämmer det? Jag skulle bli jätteglad om du kunde berätta mer om hur du har hanterat hypotyreosen och om du har några tips till andra som lider av sjukdomen. Jag fick diagnosen autoimmun hypotyreos för 4 år sedan och jag mår fortfarande väldigt dåligt trots medicin. Börjar bli desperat.. Jag har nyligen bestämt mig för att utesluta gluten efter att ha läst om dess samband med hypotyreos. Socker och alkohol försöker jag också undvika i stor grad. Tacksam om du har några råd du vill dela med dig av! Mvh Caroline

 8. fiiiiint. använde detta till mitt skol projekt och kommer förmodligen att få ett starkt A om min jobbiga lärare är på bra humör

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar