Annons
Annons


PROTEINPULVER, BRA ELLER DÅLIGT?


Tycker det är jätte roligt att få så mycket fina kommentarer av er! Tack, det gör att jag vill fortsätta blogga 🙂 Får även en hel del frågor som jag verkligen försöker hinna svara på! (Har jag inte svarat så fråga igen för då har jag bara missat det).

Annons

Här kommer en kommentar som jag tänkte svara på här eftersom jag själv funderat på detta just idag.

Sitter och läser överallt på Internet om proteinpulver. Men jag blir inte riktigt klok på om jag ska vara för eller emot det. Jag har iallafall beställt det nu för att testa. Vad tycker du om proteinpulver? Vad är bra vs. dåligt med det? Jag är en liten tjej som absolut inte vill gå ner i vikt utan bara bli stark, få en ”fast” kropp med fina muskler. Är proteinpulver ett alternativ då?

Kram

SVAR: Jag äter själv proteinpulvret Golden Standard 100% WHEY. Jag är lite rädd för alla dessa pulver och mat med massa konstigheter och E-ämnen i och föredrar egentligen att använda råvaror och naturella produkter, men jag måste säga att jag tycker att proteinpulvret har hjälpt mig! Eftersom jag inte äter så mycket andra produkter med konstgjorda medel i så tror jag att lite proteinpulver om dagen inte gör någon större skada!

När jag är i perioder då jag tränar mycket (vilket typ är jämt) dricker jag proteinpulvret minst 2 gånger/dag, men ersästter absolut inte någon måltid med mat med proteinpulver utan lägger till det som ett extra mål. Så det skulle du också kunna göra de perioder du tränar mycket för att vara säker på att få i dig tillräckligt med protein!

Den största fördelen med proteinpulvret tycker jag är att det är så enkelt att ta med sig överallt och det går snabbt att få i sig om man har bråttom mellan 2 träningspass som jag har varje dag! I träningsperioder skriker ofta min kropp efter protein och då känner jag direkt hur mycket piggare och bättre jag mår efter att ha fått i mig en shake 🙂 Dricker inga kolhydrater eftersom det är så lätt att få i sig ändå eftersom det finns i typ allt! Protein är lite svårare att hitta!

Nackdelar är väl att man inte riktigt vet vad man får i sig! Men som sagt så är det inte så stora mängder man får i sig så jag tror att det är helt lugt! 🙂

Tränar man inte så ofta är jag helt säker på att man får i sig det man behöver i vanlig mat!

4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar