Annons
Annons


PROMENERA MERA


Tog mig en PowerWalk på 1,5 timme runt djurgården. Verkligen uppfriskande. Promenader borde varje människa verkligen unna sig varje dag. Det är svårt att komma iväg ibland, men oj så gott det gör en. 30 minuters promenad om dagen kan förbättra hälsan något enormt. Nu pratar jag inte bara om överviktiga personer utan jag pratar om alla! Benskörhet, immunförsvar, hjärt- och kärlsjukdomar… mm. mm.

Annons

Så nu uppmanar jag alla till att ta sig en skön söndagspromenad! Ut med er i det härliga höstvädret och berätta sedan för mig här i kommentarsfältet hur skönt det var! 😉

2 kommentarer till “PROMENERA MERA”

  1. Kan inte du lägga ut bilder på när du gör alla dina övningar eller en film ?
    Stryke träningen iaf för magen,benen,armarna och rumpan ?:)
    Jag och många andra skulle uppskatta det 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar