Annons
Annons


PROBLEM MED MAGEN, VILKA KOSTTILLSKOTT?


happy-stomach

1. Glutamin – HERE // 2. Lactovitalis – HERE // 3. Cellenzym – HERE // 4. Chlorella – HERE

question answerHej Fina Ida! Det är SÅÅ roligt med Idas kök och det är verkligen uppskattat med all den härliga energi du sprider. Jag har en fråga =) Jag tänkte beställa chlorella och cellenzym nu då du pratat så gott om det, jag har riktiga problem med min mage och vill kolla om det blir bättre. Jag tycker dock det är liite dyrt och undrar om det finns någon rabattkod man kan använda via Dig?=)

SVAR: Hej och tack snälla för din kommentar vad glad jag blir 🙂 <3 För mig har dessa hjälpt mig mycket på vägen tillsammans med lactovitalis, glutamin och rätt kost.

Annons

Försök att undvika äta sådant som du vet att din mage är känslig mot. För mig var det ex. gluten, nötter, avokado, råa grönsaker mm. Det är väldigt svårsmält för mig så undviker det. Sedan tar jag 2 cellenzym innan varje stor måltid och 5 chlorella varje morgon och eftermiddag + 2 lactovitalis och 1-2tsk glutamin i mina smoothies. Denna kombinationen har hjälpt mig till en bättre maghälsa men man måste ha tålamod då det inte räcker med en vecka eller månad utan man blir succesivt bättre. Jag jobbar på rabattkoden 🙂 Lycka till och hoppas det hjälper! Kramis

//English: Question/answer in swedish. Use google translate.

6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar