Annons
Annons


PROBLEM MED DÅLIG HY?


Senare idag ska jag besöka min Zonterapeut Jeanette. Har gått regelbundet hos henne i snart 4 månader nu och jag är fast och längtar tills varje gång! Köper också hudvårdsprodukter av Jeanette som hon gjort själv av naturliga oljor, örter mm.

Annons

Förra gången jag skrev om det uppkom det lite frågor om dålig hy mm. och jag är ingen expert så frågade Jeanette och hon svarade…

”Hudproblem blir sällan hjälpta av vad du smörjer in dig med. Problemet sitter ofta i mage/ tarmsystemet, ett matsmältningsproblem.

jag rekommenderar att  ta mjölksyrabakterier, de förbättrar matsmältningen och motverkar förstoppning. En mycket bra produkt är LactoVitalis från Holistic som du kan beställa från www.syakutenzt.vitamera.se

Man ska vara mycket uppmärksam på vad man smörjer in sig med, då de flesta hudkrämer innehåller mineraloljor från petroleumindustrin ( som bensin också gör) och konserveringsmedel. Min  Ansiktetsörtolja innehåller sju stycken örtoljor med örternas läkande skyddande och uppbyggande egenskaper och ökar cirkulationen ( transporterar bort orenheter) Innehåller bara naturliga oljor och har E-vitamin som antioxidant. Den är mycket dryg.”

Jag själv har använt Jeanettes ansiktsolja i några månader och älskar den! Tycker det känns bra att använda något man vet är 100% naturligt då det faktiskt går in i kroppen. Har ni fler frågor om hy/magproblem/Zonterapi eller vill beställa hennes ansiktsolja så maila henne på [email protected] 

4 kommentarer till “PROBLEM MED DÅLIG HY?”

    1. De kostar 220kr och vet inte exakt hur mycket den innehåller men har själv haft min i 2 månader och använt både morgon och kväll och den kommer minst räcka en månad till 🙂 

  1. Jag har hört också att blåbär ska vara bra för hyn. Dock är jag student och har inte råd att köpa frusna blåbär varje vecka. Hur är det med blåbärssoppa? Är det alltför mycket socker i det, eller är det något som du rekommenderar att skippa och äta något annat?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar