Annons
Annons


PRIVATPERSONEN IDA WARG


Skulle vilja lära känna privatpersonen ida lite mer. 1.Hur gör du när du måste motivera dig? 2.Vilka är dina förebilder? 3. Hur träffades du och din pojkvän?  4. Hur ser en perfekt fredag ut för dig? 5.Saknar du dansen? 6.Vad är du rädd för?

Annons

SVAR: Jag har dragit mig lite för att skriva personliga grejer här på bloggen, men flera har frågat om det så kan passa på att fråga om ni vill ha mer personliga inlägg från mig eller ska jag hålla mig helt till träning och hälsa?

Här kommer i alla fall svar på dina frågor…

1. Jag har någon slags inbyggd PT i mitt huvud och jag har väldigt sällan dåligt med motivation till träning. Ibland händer det och då är det oftast när jag är trött och då tar jag istället vilodag eller dagar och vips så komemr motivationen tillbaka. Jag har haft en längre period med lite motivation, men sedan började jag träna Pole och då kom motivationen tillbaka. Väldigt viktigt för mig att jag tränar något jag tycker är roligt eller att jag har ett klart mål med min träning.

2. Oj vilken svår fråga. Jag inspireras dagligen av driftiga personer inom mitt yrke. Jobbar med marknadsföring och får därför träffa ägare och marknadschefer från stora och små företag nästan varje dag. Att höra hur de berättar om sina företag och ideer ger sådan inspiration! Finns så många starka och driftiga människor och jag älskar att umgås med människor med positiv energi! Några kända personer jag tycker är coola är Gillian Michels, Beyonce, Marilyn Monroe.

GIRL POWER.

3. Haha ja du det var han som såg mig och försökte bjuda ut mig några gånger utan större lycka. Men han gav sig inte och fick napp när han bjöd med mig på en MMA-gala i globen. Haha pojkar som slåss kunde jag inte tacka nej till! Vi hade en supertrevlig kväll och allt kändes bara jättebra då jag äntligen träffat en person som är lika konstig som mig! 😀 Idag på dagen har vi varit ihop i 2,5 år <3

4Med risk för att låta som en kärring… men en perfekt fredag för mig ser ut som så att jag jobbar 8-17, går direkt efter iväg till gymmet och kör ett härligt styrkepass med några vänner eller pojkvän för att sedan basta och gå iväg och käka en stor portion Thaimat och umgås.  Jag är oftast så himla trött fredag kväll efter en hel jobbvecka så brukar vilja ta det lugnt och komma i säng innan 00.00 🙂

5. Jag måste tyvärr säga nej på den frågan, vilket känns jätte konstigt! Dans har varit en väldigt stor del av mitt liv från det att jag började vid 7år tills för 1,5 år sedan då jag tvärt slutade. jag har alltid lovat mig själv att dansa så länge jag känner glädje och kärlek. Skulle det så vara hela livet så hade jag utan tvekan gjort det trots att man oftast inte har den bästa inkomsten. Men en dag märkte jag att där inte fanns någon glädje kvar alls så då slutade jag helt och gjorde en totalomvändning i mitt liv vilket jag stortrivs med. jag önskar att jag hittar kärleken till dansen igen för att kanske träna på hobbynivå. Det kommer inte hända i Sverige så ska se om Los Angeles kan väcka lite danskärlek i sommar 🙂

DiscoWargen i FloorFiller 2006.

3:an på Balettakademien 2011.

6. Alla brukar alltid kalla mig för att vara totalt orädd, vilket absolut inte stämmer. Jag älskar att testa nya saker och kastar mig gärna ut på okänd mark i nya projekt och jobb. Dock så har jag en väldig prestationsångest och är rädd för att göra fel och framförallt att göra andra männsikor besvikna. Det här är något jag jobbar med då det ofta gör att jag tar på mig alldelses för mycket och många gånger har nog den där välkända väggen varit läskigt nära.

Förutom det är jag livrädd för Berg-och-dalbanor (grinade som ett barn när jag åkte Balder på Liseberg), fiskar, att flyga och skräckfilmer!

19 kommentarer | Translate


Annons
Laddar