Annons
Annons


PRESENT TILL POJKVÄN – TIPS


present-till-pojkvan

1.Kalsonger – Calvin Klein // 2. Väska – Louis Vuitton // 3. Sockar – Calvin Klein // 4. Klocka Rolex // 5. Rakapparat – Braun Series 5 // 6. Skor – Timberland

(Inlägg i samarbete med Braun)

Hej mina hjärtan! Jag älskar att köpa presenter men jag tycker det är så galet svårt att köpa till killar och speciellt till min pojkvän! Ovan ser ni min önskelista på presenter till min pojkvän.

Kalsonger har jag köpt i Dubai och väskan har han redan fått. Skorna kommer han inte vilja ha (haha) och klockan måste jag spara lite. Rakapparat är verkligen ett grymt tips och den här från Braun Series 5 passar perfekt för alla med känslig hy. Den har ett svalkningssystem som kyler ner och minimerar irritation och rödhet i samband med rakning. Ett stort plus även för att den är så snygg! Ni kan läsa mer om den här!

Annons

6 kommentarer till “PRESENT TILL POJKVÄN – TIPS”

 1. Hej Ida! Hoppas att du har en superbra torsdag so far.

  En snabb glutenfråga. Jag har ju börjat äta glutenfritt och mjölkfritt men är utomlands för en termin. Här finns inte alla dedär olika glutenfria mjölsorterna som alltid är med i alla recept du (och andra fitnessbloggare) lägger upp. Jag syftar på typ kokosmjöl, mandelmjöl, bovetemjöl osv osv. Det enda de har är så kallat ”glutenfritt mjöl” som är ett vitt mjöl. I innehållsförteckningen står det att det ska vara typ rismjöl, potatismjöl, tapioca, maizena osv. Det är verkligen det enda som finns.

  Eftersom du aldrig skriver om ”glutenfritt mjöl” utan bara blandar massa olika sorter så undrar jag, är den här typen av mjöl ohälsosamt? Varför används aldrig det i recept?

  Kram

  1. Hej Edith! Vad härligt att vara utomlands. Nej du kan absolut använda det mjölet och vill du ha mandelmjöl så köp mandlar och mixa till ett mjöl bara 🙂 Kramis

 2. Hej! Vi är en grupp lärarstudenter som undersöker ungdomars syn på kroppsideal, kost och träning. Vi skulle bli glada om ni ville gå in och svara på ett fåtal frågor för att hjälpa oss. Enkäten fyller ni i helt anonymt och den tar max 1 minut att svara på.
  Ni hittar enkäten här: https://www.surveymonkey.com/r/N89F2QW

  Tack för hjälpen!

  1. Jag skrev att det var mina drömpresenter men att jag måste spara lite om jag ska kunna köpa klockan. Strumpor, kalsonger, rakapparat och skor har nog de flesta råd med 🙂

 3. Hej Ida!
  Fina presenter du har hittat till din pojkvän. Jag vill dock påpeka att klockan på bilden är en IWC och inte en Rolex!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar