Annons
Annons


POWER WALK CHALLENGE


power-walk-challenge

Hej mina älsklingar! Här kommer en ny utmaning som jag har gjort för min egen skull. Jag älskar nämligen höstvädret och att ta power walks är både nyttigt för kropp och själ. SÅ upp ur soffan och häng med på veckans utmaning nu och ”Power Walka” på! Minst 5 power walks på 40 min innan veckans slut! Vilka är på?
Puss, I

Annons

Kolla video HÄR!

9 kommentarer till “POWER WALK CHALLENGE”

 1. Hej på dig! Måste säga att jag inte brukar vara med på dina utmaningar fast jag följer din blogg, men nu har jag vilovecka från gymmet så tror bestämt jag ska hänga på veckans utmaning denna gång 😀

  1. Ja men då passar ju det perfekt! Jag är själv med och kör och kom precis hem från en härlig promenad 🙂 Kramis

 2. Hej Ida! Tack för en sjukt bra blogg! Jag har en fråga till dig, jag skulle vilja gå ner i fettprocent, är inte överviktig men skulle vilja gå ner i fettprocent, inte i vikt. Jag tränar i dagsläget mycket löpning,+ lite styrka. Jag äter relativt nyttigt.

  En matdag
  Havregrynsgröt med lingonsylt och mjölk.
  Lasange och sallad.
  En grov macka.
  Kycklinggryta med ris och sallad.
  Smoothie

  1. Hej Frida och tack snälla! Jag förstår och det är helt omöjligt för mig att svara på då jag behöver se exakt hur du tränar äter. Bästa är om du tar kontakt med en pt/kostrådgivare och får hjälp med ett specialanpassat kosschema. Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar