Annons
Annons


POLE, REHAB OCH FLUM


Först och främst, TACK för att ni delar med er om vilka ni är. Har suttit och läst igenom alla era kommentarer och det är så kul att få läs om er! 🙂

Idag mår jag bättre men är fortfarande snuvig. Var i alla fall på StudioDQ igår med fina Angelica och lärde henne några Pole moves 🙂 Vilken naturbegåvning.

Annons

Superkul och kände inte alls av min förkylning förutom att näsan rann 😀 haha.

Trots att jag känner mig pigg och superpepp på träning idag så låter jag som att jag är dödssjuk och ska endast gå till gymmet och köra lite rehab styrka + stretch för att sedan gå hem och boosta med massa mat, vatten och sömn så jag imorgon vaknar upp som en osnuvig nyponros. Vad tror ni om det? 😀 Haha.

Where at StudioDQ yesterday with cute Angelica and thaught her some Pole moves. What a natural talent! I still have a cold so today I should go to the gym and just do some rehab exercises + stretch and after that I will boost with a lot of food, water and sleep. When I woke up tomorrow I will be hale and hearty 🙂

Den enda bilden jag tog igår var den här suddiga tagen med mobil… FLUMMIGT inlägg kräven en flummig bild… ;D

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar