Annons
Annons


POLE DANCE TRÄNING – VIDEO


Var och tränade Pole igår på StudioDQ. Det var sista passet då det nu är 2 veckors uppehåll innan nya terminen drar igång. Så alla ni som har tänkt testa på Pole, det är perfekt att anmäla sig nu till en ny termin. Kom och träna 🙂 Wihoo. Bästa och roligaste träningen!

Annons

Har ju snart tränat Pole i 6 månader och jag känner verkligen hur stark jag har blivit. (Dock har jag en lång bit kvar innan jag är nöjd!) Nu när saker och ting börjar sitta så har jag börjat träna på att sätta ihop dem i olika kombinationer vilket är lättare sagt än gjort. haha. Helt sjukt svårt och läskigt att våga byta från det ena tricket till det andra, speciellt när man har dåligt grepp (som igår).

De här övergångerna håller jag på att träna på just nu…

[videofyme id=”587823″]

Inte helt perfekta ännu men är sjukt stolt då jag förra veckan inte klarade/vågade göra ett enda byte. Det går frammåt 🙂

7 kommentarer | Translate


Annons
Laddar