Annons
Annons


POLE DANCE + PW


God Morgon! Mina armar är en smula möra efter gårdagens mördarpass med bästa Petra på StudioDQ. Det var massa teknikträning följt av både dans och styrka. HÄRLIGT!

En svettig Ida efter gårdagens pass.

Efter träningen så åkte jag hem för att träffa mitt hjärta som varit bortrest i 1 vecka. Vi tog direkt en härlig långpromenad på Djurgården. Snacka om att jag var hungrig när jag kom hem då jag inte käkade något efter Pole träningen! Käkade typ upp 2 stora portioner Thaimat med extra kyckling + efterrätt med keso och blåbär. Haha utan mat blir det inga muskler, kom ihåg det!

Annons

3 kommentarer till “POLE DANCE + PW”

  1. Hej Ida!
    Tack för en grym blogg! kan du inte skriva lite mer om pole dance och visa lite bilder på när du tränar pole! Hade varit riktigt roligt!

    1. hej Anna! tack så mycket! De kan jag absolut göra. Har redan lagt upp bilder och videos på när jag tränar Pole. Kolla under kategorin Pole Dance 🙂 Kram Ida

  2. Mina armar är också helt döda – men efter gårdagens styrkepass. Nu är benen döda med efter dagens löp-pass. Träningsvärk är kärlek!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar