Annons
Annons


POLE DANCE PREMIÄR


Okej mina vänner, hur gick det för mig på min första Pole dance klass? Eller jag har faktiskt testat Pole Dance för 1,5 år sedan tillsammans med Kissie 😀 Haha men det var bara några gånger på grov nybörjarnivå.

Annons

Idag var jag på lunchklass på PoleFitness där alla nivåer får komma men de andra som var där hade gått något/några år och jag är ju verkligen GROV nybörjare. Hade ju så att säga lite svårigheter att hänga med när vi skulle hänga upp och ner och släppa händer och ben och for i backen med huvudet före några gånger! haha, men jag försökte i alla fall och vissa saker fick jag ju till hyffsat snyggt! Läraren var superduktig och gullig och hjälpte mig på bästa sätt!

Det man märker först när man testar Pole Dance är att det gör så sjukt ont i huden! Men de säger att man vänjer huden efter ett tag? Någon erfaren som kan ge mig positiva förväntningar på att det inte kommer göra lika ont i framtiden? 🙂

Detta var en av positionerna vi fick testa idag…

Behöver träna LITE mer bara 😀 hahaha eller ett år.

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar