Annons
Annons


POLE DANCE & JÄZZ


POLE DANCE. BLÅMÄRKEN kommer jag ha över hela benen imorgon. Var först på Pole Dance! Har fått tillåtelse av läraren att gå på fortsättningsnivån så jag testade det idag eftersom jag ville lära mig trick hängandes upp och ned! OMG vad ont det gjorde 😀 Hahaa men jag kämpade på och fixade faktiskt nästan allt de lärt sig unde denna terminen, men som sagt så kommar jag ha FETA blåmärken imorgon 😀

Annons

JAZZ. Var på min första klass med Roine Söderlund! Var så himla roligt och jag blev så fruktansvärt svettig! Vi höll på i hela 2,5 timme med lång skön uppvärmning och stretch, sedan massa diagonaler och till sist koreografi! Mycket befriande klass där man verkligen kände att man kunde slappna av och bara dansa till MAX!

Här är en bild på mig när jag gör en av Roines koreografier på Maximteatern med KuhlersDanceCompany. Sjukt snygg koreografi var det!

Borde vara helt död nu efter denna tuffa träning idag men har nog fortfarande massa adrenalin kvar i koppen! Ska sätta på lite deprimerande musik, stänga av TV:n och käka en morot så kanske jag lugnar ner mig lite 😀 Haha!

Kommentera | Translate


Annons
Laddar