Annons
Annons


POLE DANCE IDAG


God Morgon!

Idag är det en torsdag med full fart…

  • Först bort till gymmet för att träna en klient 🙂
  • Sedan direkt iväg till Fridhemsplan för att gå på Pole Dance. Wihoo. Jag har inte berättat det men ska börja träna lite Pole Dance. Ser jag verkligen fram emot 🙂
  • Ëfter det måste jag skynda mig hem och byta om för att åka iväg och jobba. Ska undervisa 4 timmar ute i Vallentuna. Disco Disco Disco 🙂

Någon av er som testat Pole Dance?

Annons


6 kommentarer till “POLE DANCE IDAG”

  1. På studio DQ, det ligger på skeppargatan vad Östermalm (the voice hyr in sig hos oss så du har varit där 🙂 utan att prata strunt om någon annan studio så hittar du genuin dansglädje hos oss 🙂 det är även vi som arrangerar både poledance sm och battle of the pole. Kom förbi och svinga dig ett varv runt stolpen, jag och min kollega Sophia kör på cafet imorgon 🙂 kram!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar