Annons
Annons


POLE DANCE FRAMSTEG


Bra dag. Morgon Promenad, Biopremiär och nu har jag varit på Pole Dance på Pole Fitness.

Har hoppat på fortsättningskursen då jag är lite ivrig på att lära mig och lätt blir uttråkad om det inte är någon utmaning. 3:e gången idag och jag känner själv att jag blivit tåligare och sjukt mycket bättre redan. Wihoo. Idag hängde jag upp och ner utan att hålla i mig utan några problem. Min första lektion för 3 veckor sedan så kändes det näst intill omöjligt då jag föll som en sten ner till golvet när jag släppte händerna. Skam den som ger sig!

Annons

Måste också berömma den fantastiskt duktiga och snygga läraren Vinni på Pole Fitness där jag dansar. Rekommenderar henne!

Nu ska jag njuta av en låt av den fantastiska artisten som tyvärr lämnat oss idag! R.I.P. Whitney Huston! Tråkig historia! DROGER ÄR INTE BRA! Till alla er som håller på med sådan skit, tänk om!

Bästa låten…

3 kommentarer till “POLE DANCE FRAMSTEG”

 1. Hej ida! Jag hittade precis din blogg när jag slösurfade lite här och tänkte att jag ville fråga dig om lite råd!
  Om jag, som tjej på 169cm som väger strax under 80kg, vill gå ner mer än 10kg inom de närmsta 4 månader – hur ska jag göra då? Är konditionspass i en timme ungefär 3ggr/veckan en bra idé samt en kalorisnål kost ovanpå det? Eller vad kan man göra för annat kul när man inte har råd med PT, men precis skaffat gymkort?

  Din träningsblogg är inspirerande och motiverande!

 2. kan inte du berätta lite om vad man ska äta när man ska deffa? utan att tappa muskler eller gå runt att vara hungrig liksom.. och när är det bra att börja om man vill ha kroppen snygg till sommaren?
  superbra blogg! 🙂

 3. Jag är såååå himla ledsen att hon har dött. Hon var min första och störta insperation när det gäller sången. Det var hennes låtar man stod och sjöng framför spegeln när man var liten….R.I.P

  Skulle vara as coolt att testa pole dancing…men jag vet juh att jag kommer glida ner och slå mig gul och blå, hahah

  Kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar