Annons
Annons


POLE DANCE FÖR HELA SLANTEN


Wihoo ikväll är det min favoritkväll då det är dags för Pole träning. LÄNGTAR hela dagen efter att den ska börja 🙂

Min klient Annica kör stenhårt på Pole för hon ska nämligen vara med och tävla i Battle Of The Pole i början av nästa år. Jag kommer att hjälpa henne med både stretch och dansdelen inför det här och ni kan följa hennes resa på video.

Annons

Här kommer första avsnittet…

[youtube id=”7NUp0S-0vR0″]

Glöm heller inte att rösta på vår älskade Pole skola Studio Dancing Queen som är nominerade i årets Guld Hjärta.

Rösta HÄR!

2 kommentarer till “POLE DANCE FÖR HELA SLANTEN”

  1. Har åkt på en monsterförkylning och kroppen verkar jobba på som f*n för att bli frisk, för jag är KONSTANT hungrig. Äter nyttigt och så, men efter 1,5 timme kurrar magen igen. Är detta normalt?

    1. ÅH, jag är i exakt samma läge. Igår åt jag två kycklingfiléer (+sallad) till middag för att bli brutalt mätt, BARA för att se om jag skulle hålla mig mätt längre – men nej, efter lite mer än en timme så hade jag kunnat äta lika mycket igen :/

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar