Annons
Annons


POLE DANCE ÄR LIVSFARLIGT!


pole-vlogg

God kväll älsklingar! Nu ska jag kila iväg på min Pole Dance träning. Undertiden kan ni ju njuta av min senaste logg som jag precis lagt upp då jag är i Karlstad och hälsar på min vän Navas. Hon är Pole lärare så hon lär (eller i alla fall försöker lära) min massa trick.

Annons

Vi var HELT döda efter det passet alltså. Körde i 3 timmar. Så kolla på videon och följ med oss på pole träning –> HÄR

6 kommentarer till “POLE DANCE ÄR LIVSFARLIGT!”

  1. Hej! Hittade ett recept på bröd fr 2012 men som inte var glutenfritt iaf jag ersatte det med bovetemjöl som nybliven glutenallergiker o det funkade super dock undrar jag om det är ngt du använder eller är det för ”onyttigt” om jag fattat det rätt är bovetemjöl fr ett frö??

  2. Hej! Jag undrar hur du tänker när du lägger upp ett gympass. Alltså hur du väljer övningar om du t.ex. ska träna ben.
    Kramar! Du är så inspirerande.

  3. Måste bara fråga, har undrat så länge! 😛 Vart kommer din blåa jacka ifrån? Den är så fin! Man har sett den på dig flera gånger i dina youtube videos. 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar