Annons
Annons


TRÄNING OCH PODINSPELNING


 Vilken underbar söndag jag har haft. Eftersom jag inte har något nät hemma så spenderade jag hela förmiddagen på det mysiga fiket MOCCO. Där satt jag och jobbade med bloggen och krönika till Nyheter 24. Efter det mötte jag upp Matilda för att spela in en pod. Matilda är en av mina barndomsvänner och vi brukar alltid söndagsfika och bestämde förra söndagen att varför inte spela in en pod av våra härliga söndagssamtal?

Det var faktiskt lite läskigt då jag i bloggen nästan aldrig blir privat och i poden blir det väldigt privat. Poden är inget vi tänkt ska bli stort utan bara en mysig grej vi gör tillsammans och de som vill lyssna på våra tankar om livet är mer än välkomna. Säger till när den ligger uppe 🙂

Efter det drog jag till gymmet och körde ett tungt benpass bestående av 4 övningar med 5 set av varje. Det blev statiska utfall i smith maskin, benpress, marklyft och höftlyft med vikt. Efter det var det stretch och bastu.

Nu sitter jag på ett hotell och har bestället in världens dyraste Ceasarsallad. Hoppas verkligen den smakar lika gott som den kostar 😀 Haha.

.

Annons

Har ni haft en härlig söndag? Någon som tränat idag?

.

 

4 kommentarer till “TRÄNING OCH PODINSPELNING”

  1. Jajamen! Tröttade ut benen i benpressen i tre positioner för att sen komma åt rumpmusklerna ordentligt i utfallsgång med 16 kilo. Hoppas på träningvärk i rumpan när jag vaknar 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar