Annons
Annons


PLÅTNING OCH DANS


stadium-dag-2stadium-dag-4stadium-dag-2-6stadium-dag2-1

I veckan så plåtade och filmade jag ett jobb för Stadium vilket var så otroligt roligt! Det var inte bara ett roligt jobb utan ett fantastiskt härligt team med massa positiv energi! Längtar verkligen tills jag får se slutresultatet!

Annons

Idag mår jag toppen fast att jag sovit 4 timmar. Var nämligen ute en sväng igår med min fina vän Natasha. Vi käkade middag, drack kaffe, käkade chokladtryffel och dansade hela kvällen. Så himla roligt hade vi och verkligen vad jag behövde efter en hektisk vecka. Idag blir det kaffe i solen och chill. Hur mår ni? Vad gör ni idag? Puss, I

10 kommentarer till “PLÅTNING OCH DANS”

  1. Alltså, ÅH vad fin du blev i din nya frilla bästa kusin!! 😀 Kul med plåtning/inspelning också! Längtar tills vi ses igen, PUSSS på dig <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar