Annons
Annons


PLÅTAT MED DESSIE


Äntligen hemma efter plåtningen! Det var kaos i bingos studio! De spelade som sagt in musikvideo till Lazees och Dannys nya singel och det kryllade av bloggare och små tjejer i jeanshotpant och små rosa toppar som skulle vara med i videon. Kul att kolla på den cirkusen 😀

Annons

Jag och Dessie var där och plåtade för en webbshop i Guesskläder. Kommer bli cool! 🙂

Nu sitter jag hemma och äter ägg och myser i min nya tröja från CliStone. I love it! Både snygg och mysig 🙂

Kommentarer till “PLÅTAT MED DESSIE”

  1. Hej Ida! En fråga till dig. Hur tränar man för att få magrutor? Jag är på god väg,men tycker att det går långsamt. Hur ska jag fördela min träning styrka/kondition osv?jag kör nu 2 konditionspass per vecka och 2 styrkepass..bör jag träna mer?kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar