Annons
Annons


PERSONLIG TRÄNING OCH KOSTRÅDGIVNING


Hej mina fina underbara läsare!

Jag vill först tacka er för att ni finns och för att ni läser min blogg varje dag. Vill också tacka er så otroligt mycket för alla mail jag får från er. Det senaste har det bara regnat in förfrågningar om att boka mig som PT och beställa specialdesignat kostschema. Jag ber verkligen så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte svarat på era mail, men tyvärr så räcker inte min tid till just nu. Har mitt heltidsjobb, driver bloggen, kör PT på helgerna, coachar kostscheman online, driver mitt egna företag och just nu är det också mycket annat spännande som händer runt omkring.

Är fullbokad både på PT-fronten och kostscheman online just nu men kommer nog att inom en månad få några platser till. När det händer meddelar jag det i bloggen så håll utkik.

Men återigen tack så mycket för era mail och jag är jätte glad att ni hört av er till just mig och hoppas att jag någon gång i framtiden får chans att jobba med er!

Annons

Massa Kramar, Ida

Jag med söta hunden Doris igår på Pressdagen på Star Studio.  

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar