Annons
Annons


PERSONLIG TRÄNING OCH KOSTRÅDGIVNING


Hej mina fina underbara läsare!

Jag vill först tacka er för att ni finns och för att ni läser min blogg varje dag. Vill också tacka er så otroligt mycket för alla mail jag får från er. Det senaste har det bara regnat in förfrågningar om att boka mig som PT och beställa specialdesignat kostschema. Jag ber verkligen så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte svarat på era mail, men tyvärr så räcker inte min tid till just nu. Har mitt heltidsjobb, driver bloggen, kör PT på helgerna, coachar kostscheman online, driver mitt egna företag och just nu är det också mycket annat spännande som händer runt omkring.

Är fullbokad både på PT-fronten och kostscheman online just nu men kommer nog att inom en månad få några platser till. När det händer meddelar jag det i bloggen så håll utkik.

Men återigen tack så mycket för era mail och jag är jätte glad att ni hört av er till just mig och hoppas att jag någon gång i framtiden får chans att jobba med er!

Annons

Massa Kramar, Ida

Jag med söta hunden Doris igår på Pressdagen på Star Studio.  

3 kommentarer till “PERSONLIG TRÄNING OCH KOSTRÅDGIVNING”

 1. Hej fina Ida!
  Jag är förvirrad… Vart jag än läser sägs det att man ska äta bra fetter som lax, nötter, olivolja, avokado mm. för att gå ned i vikt, MEN, jag läser även att det gäller samma sak när man vill gå upp i vikt. Hur fungerar detta? Det låter som att det inte är någon skillnad på kosten när det gäller att gå upp/ned i vikt när jag läser detta. Jag behöver hjälp! Vad är skillnaden på kosten när man vill gå upp/ned i vikt? Vad är viktigt att tänka på?
  Tack för en superblogg! Lätt den bästa av alla bloggar 🙂
  KRAM!

 2. Hej Ida! Tycker du o din blogg är grym, får super mycket inspo härifrån 🙂 Min dröm är att bli kostrådgivare. Är du utbildad kostrådgivare eller har du tips på bra kurser/skolor för det ? Gärna distans då jag bor i London. Tusen tack! x
  sofinlondon.blogspot.co.uk

 3. Hejsan!
  Jag har två frågor. Först undrar jag om de är bättre att fel upp kroppens muskler i olika pass, tex fokusera på benen en dagen och armar nästa dag, eller blir det lika bra att blanda muskel grupperna vid varje?
  Och min andra fråga är om du har nå tips på hur man på bästa sätt tränar rygg och axlar för att få bättre hållning? Min hållning är nämligen inte den bästa!
  Kramar

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar