Annons
Annons


PERSONLIG STRETCHTRÄNING & EGEN TRÄNING


God Morgon vänner! Igår efter jobbet träffade jag min klient Annica för att köra nästan 1 timme stretch med henne. Igår hade vi fokus på splitt. Vi stretchade igenom hela underkroppen och öppnade upp höfterna för att sedan köra mer extrema stretcher för att förbättra hennes splitt.

Annons

Är säker på att hon kommer göra grymma resultat med sin målinriktade inställning! 🙂

.

Efter passet så tog jag mig en lång promenad på 1 timme och köpte sedan Holy Water med kokosvatten, äpple och ingefära för att ladda upp för 1 timmes egen Pole träning…

 

.

Tränade på olika handsprings och avslutade passet med excentriska Chins för att jobba upp ryggstyrkan.

Ser ni hur lycklig jag är när jag får köra Pole?! 😀

7 kommentarer | Translate


Annons
Laddar