Annons
Annons


PERSONAL TRAINING SCHOOL


Har haft en mycket bra dag idag! Började med att besöka skolan jag ska gå på i höst! Ni som gissade på vad jag skulle börja plugga gissade helt rätt 🙂

Har nämligen fått reda på att jag kommit in och fått den allra sista platsen till höstens utbildning till Personlig tränare på Personal Training School! Jag är helt överlycklig fast lite rädd samtidigt! Efter alla dessa år med bara dansande och tränande ska jag nu sätta mig i skolbänken igen och plugga! HJÄLP!

Annons

Men jag fick en mycket bra känsla när jag var på skolan idag! Fick även hälsa på några lärare och jag är helt säker på att jag kommer få den bästa hjälpen! 🙂 Längtar till hösten nu! Wiii vad glad jag är!

6 kommentarer till “PERSONAL TRAINING SCHOOL”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar