Annons
Annons


PERSONAL TRAINING SCHOOL = KVALITE


Efter att bara ha jobbat några månader som personlig tränare har jag varit med om hemska exempel på vad som kan hända om man hamnar i fel händer. Klienter som har fått grova knäskador, ryggproblem och andra hemskheter av felaktig teknik i träningen och utbildade PT:s som inte har några som helst kunskaper inom anatomin.

Annons

Visst kan man tycka att man har en bra och peppande PT som står och skriker och räknar repetitioner, men teknik i styrketräningen är så himla viktigt för att hålla sig borta från skador!

Det finns just nu ett stort utbud av PT-utbildningar men tyvärr så är de flesta bara ute efter att tjäna pengar (som tex. gymkjedjornas egna PT-utbildningar) och har ingen som helst kvalitetssäkring. Jag är stolt och väldigt nöjd att jag har gått den hårdaste men absolut bästa PT-utbildningen där de inte godkänner någon som inte håller måttet och där vi måste skriva om prov 1 gång om året för att behålla licensen. KVALITETSSÄKRING! Kommer även fortsätta att vidareutbilda mig på Personal Training School till våren.

Så ett riktigt bra tips när ni ska välja PT, fråga vilken utbildning PT:n har gått? Har den gått på Personal Training School så kan ni vara säkra på att PT:n har en grym utbildning i ryggen.

Är mycket stolt då min elevprofin kommit upp på PT-schools hemsida. Gå in och läs hela HÄR på deras FaceBook sida och glöm inte att gilla deras sida 😉

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar