Annons
Annons


PERIODISK FASTA? VARFÖR MÅSTE MAN ÄTA FÖR ATT GÅ NER I VIKT?


Hur ser du på periodisk fasta 16/8 om man spelar fotboll? Vore så tacksam för svar!

SVAR: Det är så individuellt så man måste nästan testa sig fram och se om det är något för just dig. Vissa kan det funka hur bra som helst på medan det inte alls funkar för andra.

Annons

Bästa sättet är att testa och se hur din kropp reagerar. Man kan ju alltid sluta om det inte funkar 🙂

varför måste man äta ordentligt för att gå ned i vikt? har tränat mer och ätit nyttigt (som alltid) dock lite mindre ett tag, och fått resultat. men nu i säkert två månader har viktnedgången avstannat! ja jag har testat att variera träningen. jag är rätt säker på att det beror på att jag äter för lite. men, jag fattar inte riktigt! så vore bra om du kan förklara 🙂 + om jag börjar äta mer nu så går jag väl upp i vikt? hur ska jag göra?

SVAR: Det här är en viktig fråga som många gör fel på. När kroppen får alldeles för lite mat kan det bli så att den ställer in sig på svält och lagrar den mat du äter som ett reservlager. Har man hamnat på denna platå som du beskriver kan det vara bra att chocka kroppen och äta mer ett tag. Jag rekommenderar inte att ligga på mindre än -500kcal dag från sitt dagliga kaloribehov och då ska träning räknas med.

Ex. Ditt dagliga kaloribehov är 2 000kcal. Du tränar 1 pass där du gör av med ca. 500kcal. Då är ditt dagliga kaloribehov plötsligt 2500kcal. Då bör du äta som minst 2 500 – 500 = 2 000kcal och inte mindre.

Bäst är om man tar hjälp av en kostrådgivare eller PT för att lägga upp ett kostschema. (Vill man ha hjälp och köpa ett av mig kan man kontakta mig på [email protected])

Hej! Tycker det är såå bra att du lägger upp videos med olika övningar! Skulle vilja ha tips på bra sätt att träna biceps och nedre magmusklerna. Har även haft mycket problem med ryggen, så något lite skonsammare sätt att träna den också! Kram!

SVAR: Hej och tack 🙂 Mer videos på övningar kommer 🙂

 

8 kommentarer | Translate


Annons
Laddar