Annons
Annons


PEPPARKAKS SCONES (GLUTENFRIA) – RECEPT


IMG_8007.JPGIMG_8006.JPGIMG_8010.JPGIMG_8009.JPG

Hej mina hjärtan! Jag har verkligen snöat in mig på scones och bara älskar att både baka och äta dem. Så himla gott till en kopp te! I måndags bakade jag glutenfria pepparkaks scones som blev så goda och det tog mig totalt 15 min.

Annons

Ingredienser:
• 4 dl rismjöl
• 3 dl bovetemjöl
• 3 dl havregryn
• 0,75- 1 dl kokosolja
• 3,5 tsk bakpulver
• 1 matsked papparkakskrydda
• 1 nypa salt
• 3-4 dl mandelmjölk

Gör så här: Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Mosa sedan ner kokosoljan med händerna och blanda sedan ner mjölken till en smet. Klicka ut i önskade stora scones på en plåt med bakplåtspapper och grädda i ugnen i 10 min på 250 grader. Jag serverade mina med jordnötssmör och hallonsylt. MUMS!

Läs också:
Glutenfria Lussebullar
Glutenfri äpplekaka
Glutenfria Scones

(0)

9 kommentarer till “PEPPARKAKS SCONES (GLUTENFRIA) – RECEPT”

  1. Dina matrecept som du lägger upp, kan man laga de även fast man vill gå ner i vikt? Eller är det mat för folk som försöker gå upp?

    1. Nej gud så klart man kan laga mina recept då 90% bara är bra och nyttigt. Allt beror ju på hur mycket du äter. Kramis

  2. Hej! Pepparkakskryddan som du använder har du köpt den färdig eller blandar du egna kryddor som blir denna pepparkakskrydda? Och om du köper den kan du tipsa på märke eller dylikt? kram kram.

    1. Hej Linda! Står precis med kryddan i handen då jag bakar pepparkakor 🙂 Jag köper färdiblandad från Santa Maria 🙂 Kramis

  3. Hej Ida! Tack för många spännande recept, lussebullarna du gjorde blir ett måste till jul 🙂 men du, den där tävlingen om rakapparaten, när får vi reda på vinnaren? 🙂 kram!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons



Laddar