Annons
Annons


PEPPAD TJEJ


img_5194.jpg

God morgon finisar! Vad kul att ni uppskattade mitt långa inlägg igår och att ni är taggade på en veganutmaning. Funderar på om vi ska köra igång den nu på måndag 31 oktober och då köra en hel vecka med bara vegansk kost. Då har ni ju några dagar på er att förbereda med inhandling mm. Är ni på?

Annons

Själv sitter jag här med en härlig träningsvärk i rumpan. Var på gymmet och körde styrketräning i måndags och det var riktigt kul faktiskt! Var så peppad och jag tror det berodde på att jag käkade god vegansk choklad innan. MUMS! Bästa pre-workouten! Här kommer hela passet som jag körde.

Uppvärmning: 10 min crosstrainer

Superset: 
12 utfall i smith 30kg
8 smala armhävningar
X 4

12 ”gynmaskin
X 3

5 förberedande chins i smith (ni kan se hur man gör i min vlogg som kommer på torsdag riktigt bra övning) 
X 3

10 sittande benpress 90kg
X 3

Superset:
10 wargens buttkiller
10/sida sneda crunch på boll
X 3

Yeey så roligt pass, ni måste testa! Tror jag ska dra till gymmet även idag faktiskt! PEPPAD tjej! Ha en fin onsdag! Puss, I

5 kommentarer till “PEPPAD TJEJ”

  1. Hej ida! Vilken kul ide, jag är med trotts att jag redan äter veganskt! 🙂

    Btw, fick bara en liten tanke sådär (när jag satt och försökte hitta en vegan box att beställa hem..) Det har ju blivit ganska populärt att folk skapar egna helathy box och glossybox etc. Och fick då tanken att du kanske skulle vilja skapa en vegan box med nyttiga snacks? Är det något du funderat på? Haha, jag hittar nämligen inte någon med nyttigt vegan-snacks här i sverige, och då tänkte jag på dig bara och blev nyfiken <3

    Kram!!

  2. Jag tycker det låter so men superkul grej med em vegan vecka! 🙂 Äter redan till 95% veganmat men det är alltid inspirerande med en utmaning. Älskar din blogg!

  3. Hej! Jag är en tjej på 14 år. Jag är ca 170cm lång och väger 65kg. Väger jag för mycket? Känner mig ganska tjock..

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar