Annons
Annons


PÅSK, KULL OCH PODD


IMG_5543.JPGIMG_5540.JPGIMG_5542.JPGIMG_5541.JPG

Hej mina älsklingar! Har det hur bra som helst i Åmål och har hängt med min släkt. Bästa återhämtningen. Den enda träningen som har gjorts är promenader och att leka massa kull med mina små kusiner Filippa och Jossan. Haha så kul! Imorgon så ska jag tillsammans med min kusin andra Viktoria hålla i ett träningsevent vilket ska bli superkul! Längtar! 🙂

Annons

Sedan vill jag även bara säga att jag och Viktor nu släppt ett nytt avsnitt av podden. I detta avsnitt pratar vi om väldigt viktiga ämnen bla. sexuell läggning, hsp (högkänslighet) och negativ energi. Hoppas ni gillar avsnittet 🙂

Ni kan lyssna på den –> HÄR
Eller söka på ”Den Friska Wargen” i Podcaster.

 

5 kommentarer till “PÅSK, KULL OCH PODD”

  1. Hej! Har du något recept på ett veganskt knäckebröd? Eller vet du var man kan köpa det? De jag har stött på i butik innehåller inte särskilt mycket näring eller så gömmer det sig onödigt raffinerat socker i de:/

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar