Annons
Annons


F*CK


Jag är så jävla arg! Tror inte det är meningen att jag ska blogga!? Just nu känner jag för att lägga ner alltså! Min skärm på min laptop har lagt av igen! Fine, tänkte jag men då kan jag blogga från min iPhone! Men nu har jag no internet connection på den av någon konstig anledning! FAN! Då tänkte jag, vilken tur eftersom jag är hemma hos mor och far kan jag låna deras dator! MEN då går det inte logga in på bloggen från deras dator eftersom de har explorer och man måste ha Mozilla av någon ännu konstigare anledning?! Nu har i alla fall pappa kopplat in min laptop till deras dataskärm så nu går det men vad fan ska jag göra när jag åker tillbaka till sthlm? Jag har en fungerande dator men ingen skärm! ÅÅÅÅ skjut mig!

Jag är i alla fall hemma från Oslo! Det var också en jävla KOAS resa! Lita aldrig på folk som har varit med i Paradise Hotel! Speciellt inte om man vunnit skiten och är norsk och heter

Annons

Carl Eliassen. Det första han sa till mig var hur lätt det var att vinna PH och att han redan supit upp alla pengar han vunnit! Mycket imponerande, verkligen!

Haha tur att allt löste sig för oss och att vi hade kul tillsammans mina fantastiska flickor och manager! Skulle aldrig hänga ut någon på bloggen som inte var värd det men denna killen är ett stort skämt hela han! 😀

Nä nu ska jag gå och ta 3 djupa andetag och dricka en kanna kaffe så ska jag nog må lite bättre sedan ska ni se!

9 kommentarer | Translate


Annons
Laddar