Annons
Annons


PAPPARKAKSBOLLAR OCH ADVENTSMYS


IMG_1558.JPGIMG_1561.JPGIMG_1559-0.JPGIMG_1557.JPG

I helgen hade jag en hel myshelg. På lördagen var jag på spa och i söndags hade jag två kompisar över som båda har 2 nyfödda bebisar. Vi hade adventsmys med bakning. Eller  rättare sagt så blev det jag som fick baka medan de hade fullt upp med sina småttingar.

Annons

haha. Jag bakade pepparkaksbollar och serverade det med chai te och mörk choklad. MUMS! Recept på pepparkaksbollarna kommer upp inom kort, SUPERGODA!

English: This weekend was so cosy. Saturday I was at spa and sunday I had two friends with their new born babies over for first advent celebration. I made ginger balls and served it with chai tea and dark chocolate. Yummis! Recipe on the ginger balls is coming up soon, soo tasty!

 

13 kommentarer | Translate


Annons
Laddar