Annons
Annons


PAIN


Nu är det tungt! Vi har varit 10 st människor i klassen idag. Folk är trötta, slitna, skadade och sjuka! Alla har sådan fruktansvärd träningsvärk och börjar bli övertränade just nu så klasserna idag  var riktigt tunga, men vi klarade det 🙂 Wihooo!

Nu ska jag duscha snabbt och göra mig iordning för sånglektion.

Annons

Trallallallalaaaa…

Photo: Armand Dommer

3 kommentarer till “PAIN”

  1. Hej Ida! Först vill jag säga tack för en härligt inspirerande blogg! Du verkar så jäkla duktig och ambitiös, man blir så imponerad av hur du gör allting samtidigt.. Pluggar dans samtidigt som du jobbar och har ett fungerande socialt liv och så:D Har lite frågor och så:
    Hur undviker man att bli övertränad? Hur mycket kan man dansa när man är förkyld? Jag går på dansfolkis och dansar hela tiden och det går liksom inte att vänta till infektionerna går ur kroppen känns det som.. Har du några tips?:) Har redan börjat knarka ingefära och så.. Sen en sista fråga: jag behöver gå ner i vikt och det känns skitsvårt att veta hur mycket man ska äta när vi ändå dansar så pass mycket.. Man måste väl äta upp det man förbränner? Eller? Har du några tips vor det sjukt uppskattat, I’m so loost:D

    Kramkram ELin

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar