Annons
Annons


PAIN IN MY AS


Annons

Har precis hävt i mig tacos! Var i skoaln och försökte dansa balett vilket inte gick åt helvete! Min överkropp består av ett enda block just nu! Allt har låst sig så jag kan typ inte röra på något 🙁 AJ! Var med och försökte dans i 1 timme men fick sedan ge upp och lägga mig och rulla på min boll! BUUU jag vill inte ha ont!

Denna dag känns mycket skum! Har lust att göra något jag inte borde göra ikväll! Kommer nog göra det också eftersom jag för tillfället blivit uttråkad av att göra allt rätt hela tiden! Sibel sa till mig tidigare idag! ”Ida när fan ska du börja leva?!” Det undrar jag också kan jag säga! Den senaste tiden har verkligen varit FULLT ÖS MEDVETSLÖS! Händer något precis hela tiden och jag har inte haft 1 ledig dag på över 2 månader! NÄ nu ska jag dricka kaffe med Natasha och Benedicte! BYE!

Kommentera | Translate


Annons
Laddar